Företaget

Bodensläp AB tillverkar släpvagnar för tung trafik så som timmervagnar, lastbilspåbyggnader, styckegods chassier med mera. Hos oss är det du som kund och dina önskemål som är i fokus. Genom en flexibel organisation kan vi erbjuda personliga lösningar så att du får en produkt som uppfyller just dina önskemål.
Vi utför även ombyggnationer, service och reparationsarbete på fordon för tung trafik. Genom vårt välfyllda reservdelslager med originaldelar från marknadens ledande leverantörer, kan vi erbjuda snabba leveranser av reservdelar till konkurrenskraftiga priser.

Har du behov av ett hyrsläp under tiden ditt repareras kan vi även erbjuda det. När du reparerar dina fordon hos oss erbjuder vi dig möjligheten att besikta ditt fordon på någon av våra fasta besiktningstider i Boden eller Luleå.

Genom ett nära samarbete med våra kunder har vi under åren utvecklat och fått patent på en rad olika produkter. Ett exempel är vår smidiga kranavställare som möjliggör maximal lastningskapacitet samt möjligheten att ställa av kranen på valfri sida.

Företaget har kunder i hela Sverige samt Norge och Finland. Den största kundkretsen består dock av åkeriföretag med huvudsäte i norra delen utav Sverige.

Företagets vision är att tillhandahålla kundanpassade produkter av hög kvalité. Vi eftersträvar att vara marknadsledande när det kommer till produktion av lätta släpvagnar.  Hos oss är det kunden som står i fokus.

Bodensläp är ett familjeföretag och drivs av bröderna Ulf och Patrik Gustafsson.