Lediga tjänster

Lastbilsmekaniker

Vi söker alltid kompetent personal, vill du veta mer kontakta Sara Gustafsson via vår växel 0921-530 00 eller på epost: sg@bodenslap.se

Praktiktjänst

Hos oss har du möjlighet att få en bred praktiskt arbetslivserfarenhet. Vi tar emot praktikanter för såväl kortare som längre perioder. Som praktikant hos oss har du möjlighet att få prova på arbete med reparationer av olika tunga fordon. Praktikplatserna lämpar sig bra för dig med fordonsteknisk, verkstadsteknisk eller motsvarande inriktning.

Om du är intresserad så kontakta gärna Sara Gustafsson via vår växel på 0921-530 00 eller på e-post: sg@bodenslap.se

 

Examensarbete

Examensarbete hos oss kan innefatta områden inom konstruktion, produktion och produktionsteknik, marknad/försäljning, ekonomi m.m. Arbetet skall handla om arbeten och processer som utförs på Bodensläp. Tanken är att ett examensarbete skall tillföra kunskaper och erfarenheter till såväl studenten som Bodensläp. Examensarbetet måste vara godkänt av aktuell utbildningsinstitution.

För tillfället efterfrågar vi främst examensarbeten om CE-certifiering samt utveckling av service- och underhållsmanualer för företagets maskinpark.

Om du är intresserad så kontakta gärna Sara Gustafsson via vår växel på 0921-530 00 eller på e-post: sg@bodenslap.se